miercuri, 24 iunie 2015

Vama Stânca-Costești este un pilon pentru relațiile comerciale dintre România și Republica Moldova

Secretarul general al Partidului Social Democrat (PSD), deputatul Andrei Dolineaschi, consideră că deschiderea punctului de inspecție sanitar- veterinară din Vama Stânca-Costești este un obiectiv strategic pentru promovarea județului Botoșani. El a declarat, miercuri, că "Vama de la Stânca- Costești reprezintă un pilon pentru dezvoltarea relațiilor comerciale dintre România și Republica Moldova".
'Este prima vamă de mărfuri din județul Botoșani care va permite comerțul cu produse alimentare între cele două state. Este un obiectiv care va aduce beneficii județului Botoșani. Îi mulțumesc primului ministru Victor Ponta că m-a sprijinit să duc la îndeplinire o promisiune pe care am făcut-o botoșănenilor, în urmă cu nouă luni, în Ștefănești', a declarat Andrei Dolineaschi.
El apreciază că noul punct de inspecție sanitar-veterinară reprezintă un pas înainte în ceea ce privește parteneriatul dintre Moldova și România.
'Cooperarea dintre cele două state a fost susținută permanent prin acțiuni concrete de primul-ministru Victor Ponta: realizarea gazoductului Iași-Ungheni prin care Moldova importă gaze mai ieftine din România, donarea unui număr de 100 de microbuze școlare pentru autoritățile moldovene', a mai adăugat Dolineaschi. 

AGERPRES / (AS — autor: Cristian Lupașcu, editor: Marius Frățilă)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu